Haberler

Eklenme Tarihi 22 Ocak 2024, Pazartesi

A+ | A-


Sömestr Heyecanını Bilim Merkezlerimizde Yaşıyoruz!

 

Yarıyılda öğrencilerimiz TÜBİTAK Destekli Bilim Merkezlerinde buluşuyor. TÜBİTAK desteği ile kurulan 22 bilim merkezimiz öğrencilerimize ara dönemde keşfedecekleri, öğrenme heyecanı yaşayacakları yaparak ve yaşayarak öğrenecekleri birbirinden farklı birçok etkinlik sunuyor. 20 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında bilim merkezlerimiz doğa bilimleri, teknoloji, matematik, astronomi, uzay ve havacılık, tasarım atölyeleri başta olmak üzere öğrencilerden velilere atölye içerikleri sunmaktadır.

Ayrıca, sergi alanı ziyareti, planetaryum gösterimi, hizmet içi eğitimler, gözlem etkinliği, bilim şenliklikleri, bilim kampları gibi birbirinden farklı etkinlik türlerini ziyaretçilerle buluşturmaktadır.

Konya, Kocaeli, Kayseri, Elâzığ, Üsküdar, Antalya, Bursa, Gaziantep ve Trabzon olmak üzere 9 büyük ölçekli bilim merkezimiz ve Pursaklar, Erzurum, Şahinbey, Şehitkamil, Beyoğlu, Zeytinburnu, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Karabük, Yunusemre, Samsun ve Canik Belediyeleri olmak üzere 13 küçük ölçekli bilim merkezimiz 4 yaş üstü çocuklarımızı bilim ve teknolojiyle buluşturuyor.

Bilim merkezlerimizin iletişim bilgilerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Kayseri Bilim Merkezi

Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi

Kocaeli Bilim Merkezi

Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezi

Konya Bilim Merkezi

Gökmen Uzay Havacılık Etkinlik Merkezi

Elazığ Bilim Merkezi

Antalya Bilim Merkezi

Üsküdar Bilim Merkezi

Bilim Zeytinburnu

Bilim Yunusemre

Bilim Şehitkamil

Bilim Güngören

Bilim Erzurum

Karabük Bilim Merkezi

Bilim Şahinbey

Bilim Pursaklar

Bilim Samsun

Bilim Beyoğlu

Bilim Fatih

Bilim Gaziosmanpaşa